SDF "Den Nationale"

Sidste nyt!

Vi blev en flot samlet nr 2. i DM i Fotografi  for klubber, i "Den Nationale" i weekenden. STORT TILLYKKE til os.

Der var Guldmedalje til Søren Gunge for billedet "Berlinerinde" i Monochrome Digital og

der var Guldmedalje til Leif Alveen for billedet "Horses and trees" i Monochrome papir.

Desuden fik Leif Alveen udnævnelsen ESDF med ret til at bære "Rød nål" for opnåelse af mindst 500 point.

Leif Alveen har tillige fået en 3. plads ved DM i Fotografi

Nathalie Rouqette fik Fælles Dommerdiplom for billedet "Bedst Friends" i kategorien Portræt Digital,

og sidst fil Leif Alveen Dommerdiplom I Digital Farve for billedet "Foating Lanterns 012"

....det fejrer vi altsammen tirsdag aften d. 9 oktoberkl. 19.30

KOM FRISK ALLE MAND

Efterårsprogrammet er på plads!

Til alle medlemmer og andre fotointeresserede!

Klubbens program foreligger nu på siden/kalenderen

Allerede nu kan du overveje din deltagelse i Gøteborg turen, der afholdes weekenden 14-16 september

og om SDF´s landmøde d. 6. oktober, skal have din deltagelse og hvad skal du mon den 18 dec.???

mange fotohilsener og håbet om gensyn med alle medlemmer gamle som nye, fra den 14. august

Sommerferien er snart overstået for de fleste af os

Kære alle!

Første klubaften

Vi ses tirsdag d. 14. august - hvor vi lægger ud med at mødes ved John Bull til spændende nye fotoopgaver.

Fortsat go sommern fra bestyrelsen!

Fototur Arkitektur i Aalborg

Tirsdag, 19. juni 2018 19:00 - 21:30

Efter Lars´ intro til arkitektur forleden er vi rustet til at se med nye øjne på vor by ;-)

Kl. 19. mødes vi ved John Bull (Toldbod Plads) og der vil være forskellige muligheder for at besøge City, Østhavnen, Baneområdet m.fl.  og retur denne aften.

Medbring udstyr - Vi vil meget gerne se billeder fra turen efter sommerferien ;-) kommer i kalender senere.

Side 1 ud af 13