Vinder af årets Jyske 2019

Stort tillykke til Peter Bentsen og Nathalie Rouquette for deres individuelle placeringer som nr. 6 og nr, 3

Vi havde flg. deltagere: Leif Alveen, Anders Dahl, Linda Hougaard, Sigbjørn Hansen

Og derudover Stort tillykke med Årets Vinder AALBORG FOTOKLUB - Vi deltog med ialt 115 billeder!

Bedømmelse af Klubkonkurrencen 1.afd.

Hej Alle!

Som Leif skrev på facebook siden:

Så er resultaterne fra klubkonkurrencen indløbet og behandlet.

Det hele bliver afsløret på tirsdag, så mød op og få spændingen udløst. Som Linda plejede at sige kan og vil alt ske - og denne gang er det mere sandt end jeg kan huske at det har været før. Det bliver en sjov aften!

HUSK HUSK HUSK:
NÆSTE TIRSDAGS (12. MARTS)

FOREDRAGSHOLDER PIA DAUGAARD: Jeg er dybt passioneret af at udtrykke mig gennem portræt- og kunstfotografiet.
Jeg elsker at arbejde med de klassiske personportrætter, tilført lag af mønstre og fabulerende elementer der leger med identitet, og blander fiktion og virkelighed.
Gerne i en blanding af den rå nordjyske natur og skønne landskaber.

Jeg er uddannet fotograf og klipper og har i mange år arbejdet med levende billeder, især tv-dokumentar og film.

Bestyrelsen siger, KOM FRISK det blir spændende

Foredrag i aften

Jan Brødslev Olsen kommer i aften med foredraget

"Nærvær, fotografi og kunst"

Jan Brødslev er kendt underviser fra AAU, forfatter, foredragsholder m.m.

Kom frisk!

Side 1 ud af 15