UGE 42 Ferielukket

Tirsdag, 15. oktober 2019 19:30 - 22:00

Det er uge 42 og der er lukket i klubben.

MEEENNN derfor kan man jo godt indbyrdes aftale et fotomøde medlemmer imellem ikk ;-)

Der plejer jo at være mange aktiviter rundt i og omkring Aalborg

Fototur i aften tirsdag

TIRSDAGENS PROGRAM: BYENS LYS

Vi mødes ved John Bull til 'sædvanlig tid' kl. 19:30
Evaluering samme sted ca. kl. 21
Heldigvis er det jo ved at blive mørkt om aftenen. I aften d. 8. oktober skal vi ud og lege med kammeraet i byen, efter det er blevet mørkt. Eksperimenter med håndholdt foto, med bevægelsesuskarphed, med stativ, eksperimenter med flash - der er mange muligheder. Der er masser af spændende lyskilder og muligheder i byen efter det er blevet mørkt. Det kan kun blive godt !

Rabatter hos Click Foto, Boulevarden

NYT NYT!

Så har klubben fået en aftale i hus.

Der er flere fælles tiltag i støbeskeen, derudover, MERE om dette snarest.

Print, alle str, 25% - Hukommelsekort & Tasker og stativer 15% - Filtre, rammer, album, kamera batt. 20%

OBS!! Der kræves gyldigt medlemskort for at opnå rabatter

Foredrag tirsdag d. 17. sept

Ida Refsgaard Esbjerg Fotoklub, fortæller og viser billeder.

"Som fotograf har jeg en stor del af tiden beskæftiget mig med landskabsfotografi i lokalområdet, der byder på mange varierede landskaber.

Især kystområderne, der strækker sig nord og syd for Esbjerg, har været mine foretrukne motiver.

Rejsefotografi har også haft en stor plads i min motivverden"

KOM FRISK

Side 1 ud af 18