Første Klubaften efter ferien 13. august kl. 19

Vi mødes traditionen tro 1. fotoaften ved John Bull kl. 19  tirsdag d. 13. august, husk fotogrejet.

Bestyrelsen håber alle medlemmer får skudt en masse billeder her i ferien, som vi glæder os til at få lov at se i den kommende sæson.

Og så er der jo aflevering snart efter til bl.a. Lanterna Magica, det er måske nu du skal tage billeder til denne !! eller til klubkonkurrencen 3. afd. med aflevering d. 27. august.

Vi ses efter ferien.

Kalenderen er ved at blive opdateret så følg med den næste tid ;-)

Sommerafslutning

Hej Alle!

Sommerfesten afholdes på tirsdag kl. 18.30 i klubbens lokaler.

Der er jo vor traditionsrige middag nemli Stegt flæsk med kartofler og persillesovs.....

SÅ - KOM FRISK alle mand af huse og hyg ;-)

Fototur i Hammer Bakker

HUSK i aften tur til Hammer Bakker

Vi mødes hos formanden Gøgeurtvej 24 kl, 18.30 sharp og kører til Pebermosen, hvis biler nok

Aftene blir sol og flot

KOM FRISK

Husk "Vis billeder tirsdag i grupper"

Hej Alle!

Husk tirsdag d. 7 er der "Vis billeder i grupper"

Tag max 5 billeder med dig på print, tablet eller PC, så deles vi i grupper og gir hinanden kommentarer, tips eller nyder bare de flotte billeder vi hver især går og tager.

Man kan jo bruge denne mulighed til at få pudset evt. billeder af, man måske vil bruge i konkurrencer.

KOM FRISK!

Side 1 ud af 17