Vis dine billeder tirsd. 3.12.2019

Hej Alle!

Kom frisk, vi ser på Vis dine billeder. Husk upload eller tag en USB med max 10 fotos

Foredrag m. Niels Fabæk Tirsdag d. 26. nov.

Til daglig fotograf i kunstens tjeneste.

Som fastansat på Kunsten i Aalborg og freelance for en række museer og udstillingssteder er det især kunstværker og Installation Views, der er foran linsen, men kameraet får ikke lov at hvile efter fyraften.

Vi vil komme vidt omkring, hvad angår motiver; fra skovens dybe stille ro over øde og forladte “terrain vaques” til de små intime sceners hårdt arbejdende musikere – kort sagt en bred vifte af stemninger set gennem Niels Fabæks linse.

Nathalie og Photoshop aften tirsdag d. 19

Nathalie Rochette vil denne aften give os tips og tricks til Photoshoparbejde med mere.

Kom frisk og lær mer/nyt.

Mødeaften tirs. 12.nov.

19:30 - 22:00

Så er der igen aflevering i henhold til gældende regler vedr. Klubkonkurrencens 4 afd.

Billeder modtages i klubben..................

OG derefter Vis dine billeder. HUSK at uploade dine billeder allerede NU i den rigtige mappe der ligger derude og venter.

KOM FRISK! også denne aften, vi glæder os til at se mange billeder.

Side 1 ud af 20